Keurmerken CWB en Keurmerk.info

Showroom

Showroom Complete Vloeren

Iedere woning verdient een vloer die sfeer en uitstraling creëert. Een vloer die de levensstijl van de bewoners weerspiegelt en dan het liefst zo lang mogelijk. Immers, niet alleen schoonheid maar ook duurzaamheid is van het hoogste belang bij de zoektocht naar uw droomvloer. Bovendien wilt u natuurlijk niet te veel betalen voor de vloer van uw keuze.

Completevloeren.nl is dé manier om uw droomvloer te vinden en te bestellen via de digitale snelweg. Op onze website vindt u een uitgebreid assortiment vloeren van topmerken die garant staan voor uitsluitend de beste kwaliteit en een optimale verfraaiing van uw huis. Bovendien bieden wij diverse producten die u nodig hebt bij de montage en het onderhoud van de vloer. Zodoende gaan bij completevloeren.nl topkwaliteit en ultiem gebruiksgemak hand in hand gaat met de best denkbare service. maar dat is nog niet alles, op completevloeren.nl betaalt u ook aanmerkelijk minder voor uw droomvloer dan elders. Degene die daar optimaal van profiteert bent u, onze klant, omdat een vloer van Completevloeren.nl zomaar tot 30 % goedkoper kan zijn ten opzichte van de landelijke verkoopadviesprijzen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Completevloeren.nl heeft veel aandacht besteed aan het gebruiksgemak van haar website. Alle producten zijn overzichtelijk gerangschikt en met enkele muisklikken is een vrijblijvende offerte aan te vragen. Bestellen is net zo gemakkelijk waardoor uw droomvloer slechts een paar handbewegingen weg is.

De bezorging van de vloeren van completevloeren.nl is grotendeels in eigen beheer. Bestemmingen die ver van onze routes afwijken worden door professionele vervoerders bij u thuis bezorgd. Wij garanderen u een bezorging tussen de twee en vijf dagen, mits u op het vaste land van Nederland woont en uw bestelling in ons magazijn gereed ligt. Voor Zeeland en de Waddeneilanden kan het iets langer duren.