Keurmerken CWB en Keurmerk.info

Laminaat vloeren

Voordelige laminaat vloeren bij Complete Vloeren

Laminaat vloeren worden veel gekozen als soort vloerbedekking. Laminaat vloeren zijn tegenwoordig eenvoudig te leggen en makkelijk te onderhouden. Voor ieder huis zijn er wel passende laminaat vloeren te vinden. Loop gerust binnen in onze woonwinkel Top Carpets in Alkmaar voor het beste laminaat inspiratie.  

Soorten laminaat vloeren

Er vallen twee soorten laminaat vloeren te onderscheiden, dat zijn:

- Kliklaminaat - Kliklaminaat is eenvoudig zelf te leggen. Het voordeel van kliklaminaat is dat er geen lijm aan te pas komt. Hierdoor kan er vrijwel direct na het leggen van de laminaat vloer er op gelopen worden.
- Traditioneel laminaat - Een traditionele laminaat vloer werkt bijna hetzelfde als kliklaminaat, maar dan wordt er wel lijm in de groeven gespoten. Het laminaat ligt hierdoor wel vaster, maar het duurt ook langer voordat er op de laminaat vloer gelopen kan worden en het is lastiger te leggen. 

 

Ondervloeren voor laminaat vloeren

Voordat je de laminaat vloer gaat leggen is het ook verstandig om een ondervloer te overwegen. Ondervloeren hebben nuttige functies als geluidsdempend, isolerend en het tegenhouden van vocht. Kijk daarom ook zeker eens naar onze ondervloeren voor het aanschaffen van een laminaat vloer.

 

Laminaat vloeren van bekende merken

Een laminaat vloer koop je niet voor een jaar, maar voor langere tijd. Om een lange levensduur te garanderen heeft Complete Vloeren alleen laminaat vloeren van bekende merken in het assortiment. Complete Vloeren heeft laminaat vloeren van onder andere Ambiant, Berry Alloc, Balterio en Meister.  

Laminaat vloeren van Complete Vloeren


Ik kan door de vele laminaat vloeren niet meer kiezen?

Er zijn natuurlijk talloze soorten laminaat vloeren van verschillende merken. Hierdoor wordt de keuze voor een nieuwe laminaat vloer. Complete Vloeren is niet zomaar een webshop met laminaat, maar wij helpen u graag persoonlijk. Heeft u dus een vraag over laminaat vloeren, stel deze dan gerust aan ons via 072 511 0221 of mail ons.

 

Bekijk onze laminaat vloeren!