Keurmerken CWB en Keurmerk.info

Laminaat kopen

Voordelige laminaat vloeren bij Complete Vloeren

Laminaat wordt veel gekozen als soort vloerbedekking. Laminaat is tegenwoordig eenvoudig te leggen en makkelijk te onderhouden. Voor ieder huis is er wel een passend laminaat te vinden. 

 

Soorten laminaat

Er vallen twee soorten laminaat te onderscheiden, dat zijn:

- Kliklaminaat - Kliklaminaat is eenvoudig zelf te leggen. Het voordeel van kliklaminaat is dat er geen lijm aan te pas komt. Hierdoor kan er vrijwel direct na het leggen op het laminaat gelopen worden.
- Traditioneel laminaat- Traditioneel laminaat werkt bijna hetzelfde als kliklaminaat, maar dan wordt er wel lijm in de groeven gespoten. Het laminaat ligt hierdoor wel vaster, maar het duurt ook langer voordat er op het laminaat gelopen kan worden en het is lastiger te leggen. 

 

Ondervloeren voor laminaat

Voordat je het laminaat gaat leggen is het ook verstandig om een ondervloer te overwegen. Ondervloeren hebben nuttige functies als geluidsdempend, isolerend en het tegenhouden van vocht. Kijk daarom ook zeker eens naar onze ondervloeren voor het aanschaffen van laminaat.

 

Laminaat van bekende merken

Laminaat koop je niet voor een jaar, maar voor langere tijd. Om een lange levensduur te garanderen heeft Complete Vloeren alleen laminaat van bekende merken in het assortiment. Complete Vloeren heeft laminaat van onder andere Ambiant, Berry Alloc, Balterio en Meister.  

Laminaat van Complete Vloeren

 

Welk laminaat moet ik kiezen?

Er zijn natuurlijk talloze soorten laminaat van verschillende merken. Hierdoor wordt de keuze voor nieuw laminaat lastig. Complete Vloeren is niet zomaar een webshop met laminaat, maar wij helpen u graag persoonlijk. Heeft u dus een vraag over laminaat, stel deze dan gerust aan ons via 072 511 0221 of mail ons.

 

Bekijk ons laminaat!