Keurmerken CWB en Keurmerk.info

Deurmatten specialist

deurmatten-specialist


Op zoek naar een deurmatten specialist?

Op zoek naar een echte deurmatten specialist? Dan bent u bij Complete Vloeren aan het juiste adres. Wij verkopen online in onze webshop en fysiek in onze winkel in Alkmaar een ruim assortiment aan deurmatten van het merk Coral classic. In ons assortiment vind u zowel deurmatten voor binnen- als buitenshuis. Met onze kwalitatieve deurmatten houdt u in uw woning een mooie schone vloer. Door het passende advies van een deurmatten specialist zoals CompleteVloeren.nl maakt u altijd de beste keuze. Bekijk hier ons volledige assortiment aan deurmatten.


Assortiment deurmatten

In onze webshop vindt u deurmatten van 100cm bij 100cm, 150cm bij 100cm, 150cm bij 150cm, 200cm bij 150cm en 200cm bij 200cm. Zo hebben wij voor elke woning een geschikte deurmat. Alle deurmatten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en zijn uiterst geschikt voor het opnemen van vocht onder uw schoeisel. Het neemt zelfs al 50% van het vocht op binnen de eerste twee stappen op de mat! Tevens hebben de deurmatten van Coral Classic speciale schraapgarens die ervoor zorgen dat schoenen worden schoongeveegd zonder dat iemand effectief zijn voeten veegt.


Voordelen Coral classic deurmaten

• Zeer goede vocht opnemende eigenschappen.
• Verkrijgbaar in veel formaten en kleuren.
• Goede kwaliteit voor een eerlijke prijs.
• Altijd goed advies van onze deurmatten specialist.


Contact met onze deurmatten specialist opnemen

Voor persoonlijk advies van een van onze deurmatten specialisten kunt u terecht in onze showroom in Alkmaar. Of neem gerust contact op met een van onze specialisten door te bellen naar 072-5110221.